Der er 2 faste stillinger og 1 vikariat.

Som el-maskinmontør kommer du til at indgå i en montagegruppe, hvor dine arbejdsopgaver består i at deltage i elmontage af maskiner, maskindele og efterfølgende montere disse i et samlet anlæg. Du vil med tiden blive ansvarlig for el-delen i projekterne samt varetage test af anlæg i virksomheden, ligesom der bliver mulighed for at samt deltage i installationer af anlæg hos virksomhedens kunder i hele verden.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job og at du har uddannelse som industielektriker, automatiktekniker, automatikmekaniker eller lignende.

Virksomheden ligger i Odder og er en stor, international vækstvirksomhed med hovedvægt på eksport. Virksomheden markedesfører, udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien.

Virksomheden drives som en familiepræget virksomhed, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø og gode muligheder for at den enkelte kan udvikle sine kompetencer og have et spændende arbejdsliv.

P.t. er der ca. 140 medarbejdere i virksomheden med en god aldersspredning. Det er i høj grad medarbejdere med et internationalt udsyn, hvor fremmedsprog og rejser rundt i verden ses som en spændede mulighed.

Af personalgoder kan nævnes en god kantine, hvor der dagligt serveres buffet, en aktiv personalforening, der løbende tilbyder spændende arrangementer, herunder deltagelse i forskellige, sportslige aktiviteter.

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig og selvfølgelig har du ovenstående, nævnte kvalitikationer – så er du velkommen til at sende ansøgning CV nedenfor, så hører du fra os snarest muligt.

Det er Jobagenterne der varetager rektutteringsprocessen med efterfølgende samtale i virksomheden.

Samler holdes løbende med ansættelsesstart umiddelbart efter.