Som lagermedarbejder kommer du til at indgå i et velfungerende team, hvor kvalitet, service og effektivitet er en forudsætning.

Opgaverne er primært følgende: Plukning, pakning og forsendelse af varer, udpakning af indkomne varer og opfyldning på lageret, truckkørsel. Varemodtagelse, indgangskontrol og registrering samt forefaldende arbejde, oprydning mv.

Dine kvalifikationer: Som del af teamet forventes det, at du er udpræget kvalitetsbevidst, målrettet og selvkørende i hverdagen. Vi lægger vægt på at du har truckcertifikat (og gerne kørekort). Du har erfaring med lagerarbejde, du er ordensmenneske, fleksibel og stabil mht. arbejdstider Du er indstillet på at yde en ekstra indsats, når det brænder på. Du taler, læser og skriver dansk Du har en god fysisk form, da der forekommer en del manuelt arbejde og løft.

Vi tilbyder dig: Løn efter kvalifikationer, gode arbejdsforhold, et åbent og godt arbejdsmiljø med en uformel tone i hverdagen.

Arbejdstiden er forskudt mandag-torsdag: 14.00-22.00 samt søndag i aftentimerne (eller efter nærmere aftale). Stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt.

Hvis det er noget for dig, er du velkommen til at sende din ansøgning og CV via kontaktformularen nederste på siden. Så hører du fra os snarest muligt.