Brænder du for arbejdsmiljøet ? Kan du tage ansvar, levere ydelser af høj kvalitet og trives du med frihed til selv at planlægge din arbejdsdag ? – Så er det måske lige dig vi søger.

For Lekon Rådgivning ApS. søger vi nu en dygtig og erfaren Arbejdsmiljøkonsulent til at yde rådgivning om fysisk og psykisk arbejdsmiljø af høj kvalitet inden for de tekniske brancher. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvorfor du skal være indstillet på masser af ”rugbrødsarbejde” i startfasen, både hvad angår arbejdsopgaver og i forhold til opbygning af forretningsområdet. Du får rig mulighed for at præge jobfunktionen. Du gør en forskel gennem dit bidrag til best practice indenfor arbejdsmiljø og dermed får du direkte indflydelse på forretningsområdets succes.

Arbejdet vil fortrinsvist bestå i at rådgive vores kunder i arbejdsmiljøfaglige spørgsmål, kortlægning af virksomhedernes arbejdsmiljøforhold samt udarbejde løsningsforslag til arbejdsmiljøforbedringer indenfor følgende områder:

 • Fysisk og psykisk arbejdsmiljø
 • Udarbejdelse af APV
 • Rådgivning til udarbejdelse og implementering af arbejdsmiljøledelsessystemer
 • Undervisningsopgaver i form af planlægning og gennemførelse af lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser
 • Udarbejde løsningsforslag og handleplaner til arbejdsmiljøforbedringer

Arbejdet vil foregå ca. 50/50 hos kunderne og på kontoret. Stillingen indebærer nationale rejseaktiviteter. Der vil være mulighed for videreuddannelse ved behov/ønske.

Du bliver en del af et stærkt team på 12 engagerede medarbejdere og en spændende virksomhed i rivende vækst. Du får base på vores kontor i Roskilde med rig mulighed for faglig og kompetent sparring.

 Om dig:

 • Du trives godt i en udadvendt hverdag med kundebesøg, udarbejdelse af rapporter og et kundekartotek i konstant vækst
 • Du har et stort overblik og formår at navigere mellem flere projekter
 • Du motiveres af at være med til at opbygge et nyt forretningsområde
 • Du har lyst og evner til at hjælpe de helt små virksomheder samt evner at beskrive og implementere arbejdsmiljøprocesser og -værktøjer for lidt mere komplicerede organisationer
 • Du kan spotte dine kunders behov samt vejlede og rådgive om arbejdsmiljømæssige forbedringer
 • Du har en god forretningsforståelse og begår dig godt på alle niveauer i en virksomhed og du møder altid dine kunder i øjenhøjde
 • Du er positiv, åben, nysgerrig af natur og interesseret i at tilegne dig ny viden
 • Du brænder for at forbedre virksomheder og glædes ved at se resultater over tid
 • Du kan undervise og facilitere konkrete processer

Vi forventer at du har:

 • 3 års erfaring fra en lignende stilling og solid faglig viden om og interesse for arbejdsmiljø og gældende lovgivning indenfor området
 • Erfaring med at undervise, specielt i de lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser
 • En løsningsorienteret tilgang til opgaverne og du formår at formidle din viden på en let forståelig og ukompliceret måde
 • Blik for mennesket bag handlingen og god til at lytte og spotte dine kunders behov
 • Lyst til at fokusere på løbende forbedringer af interne processer
 • Gode IT-kompetencer
 • Du taler og skriver godt dansk og gerne engelsk

Du tilbydes:
En spændende stilling i et uformelt miljø med højt til loftet. På trods af at vores konsulenter tilbringer meget tid ”i marken”, har vi et stærkt fællesskab på tværs af alder, køn og persontyper. Vi gør meget ud af styrke sammenholdet i personalegruppen.

Du får stor frihed til at tilrettelægge og planlægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø.

Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sygeforsikring, mulighed for hjemmearbejdsplads samt mulighed for videreuddannelse ved behov/ønske. 

Rekrutteringen varetages af Jobagenterne. Send ansøgning samt CV med foto til Jeanne Lindholdt/Helle Dybdahl Eriksen på lekon@jobagenterne.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Der bliver afholdt samtaler løbende. Referencer indhentes efter første samtale.

Om Lekon Rådgivning ApS

Siden 2003 har vi leveret kompetent og helhedsorienteret rådgivning til virksomheder indenfor de tekniske brancher. Vi skræddersyer ledelsessystemer inden for primært kvalitets-, miljø-, arbejdsmiljø-, og energiledelse, men arbejder også med CSR, verdensmål og GDPR.

Hos Lekon Rådgivning har vi fokus på bæredygtighed og ansvarlig adfærd, og vi ønsker at bidrage til et ansvarligt erhvervsliv i Danmark.

Fælles for vores ydelser og rådgivning er, at vi altid tager udgangspunkt i kundens individuelle ønsker og behov. Vi yder værdiskabende rådgivning i en uformel tone, og vi møder altid kunden iøjenhøjde.

På trods af at vores konsulenter tilbringer meget tid ”i marken”, har vi et stærkt fællesskab på tværs af alder, køn og persontyper. Vi gør meget ud af styrke sammenholdet i personalegruppen. Vi har bl.a. faste personalemøder, hvor alle deltager, seks gange om året, samt holder en række sociale arrangementer som er med til at styrke samarbejdet. Omgangstonen er uformel og der er højt til loftet.

Vi har base i den kreative bydel Musicon i Roskilde. Vi ligger i Containerstriben, et attraktivt og interessant containermiljø.

Vores specialer

ISO 9001 Kvalitetsledelse, ISO 14001 Miljøledelse, KLS systemer for VVS, GAS, KLOAK og EL, Integration af ledelsessystemer, Procesudvikling, Rådgivning, Intern audit, Iværksætter sponsor, LEAN, Coaching, ISO 50001 Energiledelse, APV og Handlingsplaner, E-Learning, ISO 45001 Arbejdsmiljøledelse, Stresscoaching, Ledercoaching, Teambuilding, Medarbejderudviklingssamtaler (MUS), Forretningsudvikling, KLS, ISO9001, ISO14001, ISO45001, ISO50001, ISO26000 og CSR