Er du en dygtig elektriker eller automatiktekniker, der har øje for detaljen, kan du arbejde selvstændigt såvel som i teams, er du god til at arbejde med frihed under ansvar, er du mødestabil – og vil du arbejde i en mindre virksomhed, hvor faglighed og god stemning er hjørnestenene? Så er det måske dig vi søger.

Kunden er et firma i vækst, der har brug for flere hænder.

De primære opgaver er montering, renovering og servicering af elevatorer i samarbejde med flere af de store elevatorvirksomheder i Danmark.

El-arbejdet vil foregå ude hos kunderne – primært i hovedstadsområdet, så kørekort (B) er nødvendigt.  Elevator kendskab er en fordel, da det er det primære arbejdsområde.

Faglige kompetencer

  • Du har en baggrund som Automatiktekniker / Elektriker / Industrielektriker eller tilsvarende
  • Du har erfaring som udekørende montør / tekniker.
  • Du har erfaring inden for lignende type job (fordel)

Som firmaets nye kollega tilbydes ansættelse i en virksomhed med et højt ambitionsniveau og gode kolleger. Du kommer til at arbejde i et uformelt og dynamisk miljø. Det er en frisk kollegaflok, der godt kan lide at tage lidt gas på hinanden, men selvfølgelig med en sober tone og et glimt i øjet. Den gode stemning smitter af på vores arbejde, så vi løser altid vores opgaver med et smil.

Mener du at din ”værktøjskasse” er parat til at blive en del af firmaets professionelle team, så er dette måske den helt rigtige mulighed for dig!

Sendt din ansøgning og CV til info@jobagenterne.dk hurtigst mulig.

Vi har løbende samtaler, men venter gerne på den helt rigtige kollega. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.