Kunde-info

I Jobagenterne arbejder vi med vikar og rekruttering – alle former personaleløsninger. Vi gør det på vores måde – vi tager os godt af vikarerne/vores personale, følger dem til dørs og sikrer os, at de modtages godt i virksomhederne. Vi har ikke en stor emnebank, men en emnebank med vikarer og kandidater, som vi selv har interviewet og indhentet referencer på og som vi kan stå 100% inde for. Vi er omhyggelige med, at der er et match, der passer for både kunden og vikarens vedkommende.

Alle er interviewet face-to-face, har fremvist straffeattest og har leveret gode referencer. Du betaler kun for den effektive arbejdstid – vi sørger for al administration. Efter 3 måneders vikaransættelse har du mulighed for, kvit og frit, at fastansætte vikaren.

Jobagenterne har hovedkontor i Roskilde – derudover kontorer i Nykøbing Falster, Kolding, på Fyn og satellitkontor i Københavns Lufthavn.
Vi er et stærkt team af superkvalificerede job- og vikarkonsulenter, der tilsammen har mange års erfaring med at levere vikarer af høj kvalitet samt at gennemføre rekrutteringer indenfor næsten alle faggrupper og alle niveauer.
Flere af os har stor erfaring med jobformidling og jobcoaching af ledige eller folk, der gerne vil noget nyt.

Vi glæder os til at servicere dig med de vikarer, du har brug for.

Kontakt os her – vi glæder os til at høre fra jer.

Her kan du læse vores Forretningsbetingelser.

Arbejdsgiverforening: Dansk Industri

Kunde info - vikar- og rekruttering

Kontakt os

 


Jobagenterne ApS
Vikar • Rekruttering • HR

Ring eller skriv endelig - vi er altid klar.

Alle henvendelser besvares indenfor 24 timer.