Operatører til nystartet produktionslinje - Karlslunde

Jobagenterne søger ufaglærte operatører til nystartet produktionslinje til dag- aften-/ og nathold i Karlslunde. Du bliver en del af en spændende virksomhed i udvikling. Virksomheden er i gang med opbygning af produktionsanlæg for et nyt produkt, der skal bidrage til den grønne omstilling – og det kan du blive du en del af.

Ansættelse

Der er tale om en Try & Hire-ansættelse med henblik på fastansættelse.
Der arbejdes i faste skiftehold dag-, aften- eller nat med weekendarbejde ca. hver 3. weekend.
Opstart sker løbende.

Arbejdsområder

Du vil blive en del af et selvkørende team. Arbejdet foregår ved forskellige arbejdsstationer, hvor man enten arbejder selvstændigt eller indgår i mindre teams. Du behøver ikke have arbejdserfaring indenfor feltet, men må gerne være ”fiks på fingrene”.

Selve produktionen foregår i renrum, hvilket kræver at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst. Du vil være iført renrums beklædning, som du får udleveret på stedet.
Det er ikke hårdt fysisk arbejde. Til gængæld skal du have et godt syn og øje for detaljer. Produktionen forgår hele døgnet (dag/aften/nat) som almindelige fuldtidsvagter på hverdage og 12 timers vagter i arbejdsweekender.

Dine opgaver er følgende:

 • Deltage i folieproduktion (bliver brugt til el-bilbatterier)
 • Fejlfinding og rettelse af fejl i henhold til processen
 • Kontrol af folie (kvalitet)
 • Deltage i sidemandsoplæring af nye kollegaer

Dine faglige kvalifikationer:

 • PC- basisviden
 • Gode øjne (briller er ingen hindring)
 • Dansk i skrift og tale på middel niveau
 • Praktisk sans eller håndværksmæssig baggrund
 • Erfaring med maskinbetjening er en fordel
 • Kendskab til GMP eller GMP kursus er en stor fordel
 • Det er et plus, hvis du også kan begå dig på engelsk

Din personlige kvalifikationer:

Du er positiv og har lyst til at arbejde for et fælles mål. Du er mødestabil og sætter en ære i at udføre dit arbejde med høj kvalitet og omhyggelighed. Du forstår vigtigheden af at være en del af et team. Du har sans for detaljen.

Du kan forvente:

En spændende virksomhed, som værdsætter deres medarbejdere, hvor du har mulighed for at sætte eget præg på arbejdet i samarbejde med dit team. Der er en imødekommende og åben omgangstone. Der tages ansvar og løftes i flok. Derudover er der gode og ordnede forhold for personalet.

Du får gode kollegaer, der har et højt fagligt niveau og som er ambitiøse i deres arbejde, med fokus på at give kunderne en oplevelse af høj kvalitet.

Du får en god og grund introduktion til opgaverne i løbet af prøvetidsperioden, der bl.a. indebærer 3 x test for at sikre, at du er helt med på opgaveløsningen samt en synstest.

Ansøgning

Er du interesseret i at blive en af vores produktionsmedarbejdere til renrum i Karlslunde – så er du velkommen til at sende CV og ansøgning via nedenstående formular – så hører du fra os hurtigst muligt.