Jobagenterne søger for ingeniørfirma nord for København en rejsemontør til at samle og montere måleudstyr til bilfabrikker.

Der er tale om en projektansættelse, så du bliver ansat i de perioder, hvor projekterne skal implementeres og løses.

Der er tale om opgaver i det meste af verden, næste projekt er af ca. 4 ugers varighed med implementering og montering af specialudstyr/måleudstyr på en fabrik i Kina. Derudover projekter af kortere varighed i hhv. USA, Tyskland og Sverige.

Der er ikke tale om fysisk hårdt arbejde, men du skal selvfølgelig være fit for fight, da der indimellem bliver lange arbejdsdage.

Måske er du tidligere maskinmester, der er træt af at sejle, måske er du elektriker/elinstallatør, eller måske har du arbejdet med montage af teknisk udstyr, finmekanik, tegninger og stor præcision. Og det vil også være helt i orden, hvis du er freelance/selvstændig.

Du skal kunne kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk og gøre dig forståelig på teknisk engelsk. Der er en del PC-kommunikation i forbindelse opgaveløsningen samt før og efter denne.

Du skal have flair for teknik og kunne montere systemer. Der vil for det meste være et lokalt team tilknyttet til montagedelen.

Send ansøgning og CV nedenfor, så hører du fra os snarest muligt.

Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. 40498046.