For spændende virksomhed i vækst 2 nye medarbejdere til rengøring, klargøring af mødelokaler borddækning, lettere køkkenarbejde og ad hoc administrative opgaver.

Det er uhyre vigtigt, at du taler flydende dansk, da der er en del kommunikation med kunder og brugere af stedet samt med kollegaer m.fl. Endvidere er det en fordel, at du er lidt sportsinteresseret, da sportsfolk udgør en stor del af kunderne.

I virksomheden foregår mange forskellige aktiviteter indenfor konferencer, møder, koncerter, foredrag, idræt og meget mere, så der er behov for mange omstillinger fra dag til dag. Arbejdsdagene er meget alsidige. Der er ca. 20 fastansatte medarbejdere.

Så brænder du for at være med til at få dagen og alle aktiviteterne til at køre, så er det måske lige dig vi står og mangler.

Vi forventer at du er rummelig, imødekommende, udadvendt, serviceminded, fleksibel og initiativrig. Vi har en høj standard i alt hvad vi laver, og derfor er det også vigtigt, at du er omhyggelig.

Dit arbejde vil primært bestå i at rengøre og klargøre vores mødelokaler, omklædningsrum og administration mm., samt at gå til hånde, hvor der er behov for assistance i en til tider hektisk hverdag, så alle vores kunder får den bedste oplevelse ved at benytte vores faciliteter.

Arbejdstiden vil ligge mellem 6 og 16, men aften og weekendarbejde kan forekomme.

Har du lyst til at arbejde på en dynamisk arbejdsplads, så send din ansøgning på linket nedenfor, så hører du fra os snarest muligt.