Vi er ved at være klar til sommerhus udlejningssæsonen 2021 på Møn og Marielyst og har brug for assistance ca. 4-5 timer hver weekend. Vi starter i uge 27, hvor vi skal bruge 10-12 personer i tidsrummet kl. 10 – 15 begge steder. I højsæsonen er der formentlig brug for flere personer.

Opgaven er rengøring af sommerhusene, så de står lækre og klar til næste “hold”. Der er kvalitetstjek på, så det er vigtigt, at du er omhyggelig og afleverer huset som om, det var dig selv, der skulle bo i det.

Opgaverne løses med vejledning fra en App, hvor opgaver, dine huse mv. fremgår og hvor dine registreringer også skal laves. Du får selvfølgelig vejledning og information, så du kan betjene appen.

Normalt kører i 2 personer sammen og arbejder sammen om de huse, som i er tildelt. Vi bestræber os på, at det er de samme huse, som i bliver ansvarlige for hver gang.

Det er vigtigt, at du er indstillet på at arbejde 5 timer hver weekend hele sommersæsonen, men du skal selvfølgelig også selv holde ferie.

Vi tilbyder dig en god løn og gode kollegaer.

Det er vigtigt, at du har erfaring med rengøring, at du har kørekort og egen bil samt mest af alt, at du er stabil og overholder aftalerne, altid møder op med strøm på telefonen (vi tager billeder hvis der er skader mv.) – ligesom som ren straffeattest skal kunne fremvises.

Hvis det er noget for dig, kan du søge stillingen nedenfor på siden her, så hører du nærmere fra os.