Vi vil sikre en højere overlevelsesrate for IVS og SMV i Danmark og sætter ind med dette værktøj i den kritiske start-up fase.  I Danmark har vi en meget høj etableringsrate for IVS og SMV – og desværre også en meget høj %-del, der ikke “overlever” med forretningen, målt ganske få år efter etablering (kun 35% overlever). Og det på trods af den store palette af tilbud, der er på det faglige område så som salg, kunder, forretningsplaner, forretningsmodeller, regnskab og meget, meget mere. Vi mener, at der mangler en brik/et tilbud – nemlig fokus på ejerlederens egen formåen og kompetencer.

Vi supplerer paletten med et hurtigt og effektivt forløb, der sætter fokus på virksomhedens vigtigste aktiv! Vi hjælper dig med at navigere i kaos☺ og få mere ud af din tid, så der er balance i dit liv.

Vi tilbyder en fokuseret indsats på iværksætterens personlige formåen og kompetencer, i form af certificeret typologitest og individuel, forretningsorienteret testtilbagemelding.

Vi coacher ud fra et fokuseret business perspektiv med udgangspunkt i vores erfaring fra lederroller, udvikling af mennesker og organisationer og ikke mindst er vi succesfulde iværksættere.

Vi udfolder den enkeltes potentiale via typologitest og coacher kognitivt og forretningsorienteret med fokus på styrker og faldgruber. Den enkelte deltager bliver klog på sig selv og egne kompetencer.  Deltageren får eget, personligt kompetencekort og oversigt over styrker og faldgruber. Deltageren får en perontypeanalyse og vejledning i opbygning af fremtidigt team. Deltageren bliver klogere på kundetypologier i salgssituationen og får værktøjer til målrettet kommunikation.

Forløb

Forløbet i Starupkit indeholder en introduktion, en test over dine egne personlige kompetencer og  individuelle coachingsamtaler. De individuelle samtaler afholdes normalt én til to gange ugentligt. 

På introduktionen fortæller vi om selve forløbet, testværktøjet / typologier og om nogle af de fordele, som du også får med dig. Dernæst aftaler vi separat det næste møde, så det også passer ind i din kalender. Det er også på første måde, du kan mærke efter, om der er kemi og grundlag for et positivt samarbejde.

Vi har 4 forskellige kurser, der er særligt tilrettelagt for iværksættere – læs om kurserne og dine muligheder på https://www.startupkit.dk/, hvor du også kan læse om 80 % tilskud til kurserne fra Iværksætterpuljen.

I Startupkit bruger vi elementer fra positiv og kognitiv psykologi, coaching, Napoleon Hill og praktisk erfaring fra ledelse, iværksætteri og HR i forskellige virksomheder/organisationer. Starupkit er et samarbejde mellem Jobagenterne og Zibcon. Vi har således samlet et væld af kompetencer, som vi nu har målrettet og tilbyder til dig. 

Enkelt, effektivt – og målrettet.

Som iværksætter har jeg fået styr på, hvad jeg er stærk til og samtidig, hvad jeg kan gøre, for at få endnu mere styr på mine mange arbejdsområder. Testen og den konstruktive one-to-one samtale har gjort, at jeg nu arbejder mere struktureret, har lavet nogle enkle og nemme ændringer, som med det samme giver pote i form af effektivitet og resultater. Jeg sparer allerede masser af tid og jeg er samtidig også langt mere opmærksom på et motiverende samarbejde med min kollega! Gid jeg havde fået det tidligere. Simon Ly , Vixo

Hvordan kommer jeg i forløb hos Jer ? Kontakt os på tlf. 40498046 eller på info@startupkit.dk

Hvornår kan jeg starte ? Indenfor 1-2 uger. Vi er fleksible i forhold til at finde tider, der passer dig. Vi har også enkelte aften/weekendtider.

Hvor afholdes kurserne ? Møder afholdes hhv. Roskilde, Slagelse, Nykøbing F. og i vejle og/eller online.

Hvis I er en gruppe på max. 10 personer, kommer vi gerne vil jer og holder 1. samtale i plenum – de kommende sessioner er personlige og afholdes one-to-one.

Hvis du er i tvivl om, om det er noget for dig, er du meget velkommen til at sende meddelelse på nedenstående blanket (minus CV) og/eller til at ringe til og høre mere på tlf. 40498046.