Jobsøger

Vi glæder os til at møde dig og til at arbejde sammen med dig.

Du er meget velkommen til at sende dit CV og en ansøgning, hvis der er én af de ledige stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

Se vores ledige stillinger her.

Vikarinfo

I Jobagenterne arbejder vi med vikar og rekruttering – alle former personaleløsninger. Vi gør det på vores måde – vi tager os godt af vikarerne/vores personale, følger dem til dørs og sikrer os, at de modtages godt i virksomhederne.

Hos Jobagenterne får du ordnede forhold. Du er sikret, at din ansættelse følger brugervirksomhedens overenskomst – og hvis der ingen er, er du som minimum dækket af Landsoverenskomsten for vikarer.

Læs mere i Vikarhåndbogen.
Vi anbefaler at du bruger den som opslagsværk, da online-eksemplaret altid er opdateret.

Vi er til for dig og vil gøre alt hvad vi kan, for at du trives i dit vikariat.

Try & Hire

Ved en Try & Hire-aftale tilbyder vi dig en ansættelse som vikar med henblik på fastansættelse – Try & Hire.
Som vikar kommer du til at arbejde via os i prøvetidsperioden, hvor både du og virksomheden har mulighed for at vurdere, om det er det rigtige for jer.

I Try & Hire-perioden er Jobagenterne din arbejdsgiver og vi sørger for kontrakter, udbetaling af løn, sociale omkostninger mv.

Prøvetidsperioden består af 13 ugers fuldtidsarbejde eller svarende til 481 præsterede timer. I hele perioden har både du og virksomheden mulighed for at opsige aftalen med dags varsel. Efter prøvetidsperioden kan virksomheden overtage og ansætte dig i en fast stilling.

Vikarservice - vikarinfo - jobsøgende

Kontakt os

 


Jobagenterne ApS
Vikar • Rekruttering • HR

Ring eller skriv endelig - vi er altid klar.

Alle henvendelser besvares indenfor 24 timer.