Vikarservice

I Jobagenterne arbejder vi med vikar og rekruttering – alle former personaleløsninger. Vi gør det på vores måde – vi tager os godt af vikarerne/vores personale, følger dem til dørs og sikrer os, at de modtages godt i virksomhederne

For kunderne betyder det, at du får fleksibel arbejdskraft så din bemanding altid stemmer overens med dit behov. Du kan mande op og ned fra dag til dag – og du betaler kun for præsterede timer.

Jobagenterne afholder alle lønomkostninger inkl. sociale omkostninger, sørger for ansættelseskontrakter mv. og der kommer aldrig en ekstra regning – alt er inkluderet i vores prisfaktor.

Vi har ingen stor emnebank som de fleste andre i markedet, men en emnebank med vikarer og kandidater, som vi selv har interviewet og indhentet referencer på og som vi kan stå 100 % inde for.

Vores mest populær ”ydelse” lige p.t. er Try & Hire, som du kan læse meget mere om nedenfor.

Jobagenterne har hovedkontor i Roskilde – derudover kontorer i Nykøbing Falster, Kolding, på Fyn og satellitkontor i Københavns Lufthavn.

Vi er et stærkt team af superkvalificerede job- og vikarkonsulenter, der tilsammen har mange års erfaring med at levere vikarer af høj kvalitet samt at gennemføre rekrutteringer indenfor næsten alle faggrupper og på alle niveauer.

Kontakt os i dag – så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Try & Hire

Try & Hire-løsningen bruges oftest, når virksomheden på sigt har brug for faste medarbejdere.

Vikaren arbejder via os i prøvetidsperioden, hvor både kunden og vikaren har god mulighed for at vurdere, om det er den rigtige person til jobbet.

I Try & Hire-perioden er Jobagenterne arbejdsgiver og afholder alle lønomkostninger inkl. sociale omkostninger, kontrakter mv.

Prøvetidsperiode = vikarperiode

13 ugers fuldtidsarbejde eller svarende til 481 præsterede timer. I hele perioden kan aftalen opsiges med dags varsel.

Efter prøvetidsperioden kan kunden uden yderligere omkostninger overtage og ansætte vikaren i en fast stilling.

Try & hire anvendes oftest:

  • Når kunden vil have det bedste rekrutteringsgrundlag
  • Når kunden ved selvsyn er med til at bekræfte, at kandidaten er den rigtigt til jobbet
  • Når kunden ønsker en ”billig” rekruttering

Hvis kunden ønsker at overtage/ansætte vikaren før prøvetidsperiodens udløb, beregnes et formidlingshonorar jf. nedskrivningsmodel 1/13 uge med udgangspunkt i månedslønnen.

Vikarservice

Kontakt os

 

Ring eller skriv endelig - vi er altid klar.

Alle henvendelser besvares indenfor 24 timer.

Jobagenterne Vikar & Rekruttering v/Jeanne Lindholdt

Her finder du os:

Jernbanegade 23B, 4000 Roskilde

Slotsbryggen 14D, 4800 Nykøbing F

Kokholm 2-4, 6000 Kolding N