Bliv klogere på dig selv og dine omgivelser.

EASI er en personprofiltest/-typologi, der kan hjælpe dig med at optimere din performance og navigere bedre i alle henseender:

EASI er en persontypologi, der inddeler mennesket i 4 persontyper – Entusiasten, Analytikeren, Supporteren, Implementeren. 

Alle 4 typer har en foretrukken adfærdsstil og motiveres af forskellige ting. Hver for sig har de 4 typers adfærd og motivation alle deres fordele og ulemper.

Det er centralt for EASI, at testen både klarlægger personers typiske adfærd og hvad der motiverer dem, i testen illustreres dette som henholdsvis en persons adfærdsstil og motivationsstil.

  • Adfærdsstilen belyser det, personen rent faktisk gør i dagligdagen.
  • Motivationsstilen er det, personen ønsker sig af sine omgivelser og/eller trives bedst med at gøre.

EASI er et værdifuldt udviklingsværktøj, der bruges til individuel udvikling, team udvikling, karriererådgivning.

Testen hjælper dig med forståelse for andres adfærd og giver forslag til, hvordan din kommunikation med andre kan blive mere effektiv. Endvidere kan den hjælpe dig med at kaste lys over, hvad der motiverer dig.

Der bliver udarbejdet en GAP-analyse mellem din adfærd og motivation, som du kan bruge i udviklingssammenhæng samt ved jobsøgning. Endvidere kan du bruge resultatet til at hjælpe dig med at promovere dine kvaliteter.

Testresultatet vil blive gennemgået ved certificeret bruger af EASI ved tilbagemeldingssamtale og testresultatet får du selv, så du har det som opslagsværk, når du har behov for en ”opstrammer”

Testen kan også bruges til robusthedstræning samt coaching af stressramte.

Testen udbydes af Master Danmark, hvor Jobagenternes medarbejdere har gennemgået uddannelse og er certificerede brugere af testen.

EASI er en personprofiltest/persontypologi, der inddeler mennesket i 4 persontyper – Entusiasten, Analytikeren, Supporteren, Implementeren.

Kontakt os

 


Jobagenterne ApS
Vikar • Rekruttering • HR

Ring eller skriv endelig - vi er altid klar.

Alle henvendelser besvares indenfor 24 timer.