Brænder du for teknologi og el-tekniske løsninger? Trives du med en afvekslende hverdag, hvor du får tingene til at spille og er i kontakt med mange forskellige mennesker? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og sælger noget af verdens mest fascinerende udstyr til fødevareindustrien ?

Jobagenterne varetager rekrutteringsopgaven for vores kunde i Kolding, der har mange spændende projekter og som derfor udvider deres team med flere Industrielektrikere.

Virksomheden arbejder projektbaseret, hvilket betyder, at du typisk skifter mellem flere forskellige typer af udstyr i løbet af ugen. Elektrikeropgaverne ligger sidst i montagen og det betyder, at belastningen i dine opgaver derfor kan variere noget, hvor der i perioder er brug for en ekstra indsats, mens du i andre perioder har mulighed for at bruge af din flekstid.

Du kan forvente en varieret hverdag med mange spændende og forskellige opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod.

Dine primære arbejdsopgaver er:
• El-montage af industrielle maskiner og procesanlæg
• Fejlfinding og indkøring på maskiner og anlæg
• Vedligehold og optimering af udstyr, herunder planlægning og udførsel
• Deltagelse ved mindre og større projekter samt udvidelser

For at få succes i jobbet har du en faglig baggrund som:
• uddannet elektriker, automatiktekniker, automatikmekaniker eller industri-elektriker
• nogle års praktisk erfaring som el faglig inden for industrien og du er vant til at montere og arbejde på PLC styrede anlæg
• grundlæggende godt IT-kendskab

Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale.

Der er tale om daghold med mulighed for fleksibel arbejdstid.

Som person er du…
Du kan godt lide at få ting til at lykkes, så kvaliteten er i top. Du er ansvarsbevidst i dit arbejde, så en velfungerende og effektiv arbejdsgang sikres. Kommunikation og samarbejde med dine kolleger er vigtige for dig, så I hjælper hinanden med opgaver på tværs af produktionen.

Derudover er du:
• positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kolleger som kunder
• engageret og holder dig ajour med udviklingen
• fleksibel i forhold til kunder og opgaver og synes, at en varieret hverdag med stor indflydelse, er det helt rigtige for dig

Hvad kan du forvente?
Virksomheden værdsætter sine medarbejdere og bakker op om din faglige og personlige udvikling. Virksomheden anvender branchens nyeste teknologier og stiller de bedste hjælpemidler til rådighed. Der vil således være rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Kommunikationen er ligefrem og du vil få gode og engagerede kollegaer.

Hvis stillingen lyder som noget for dig, er du velkommen til at søge via formularen nedenfor. Så hører du fra os snarest muligt.

Navn(Påkrævet)
Hvilket hold søger du til?
Maks. filstørrelse: 2 MB.
Maks. filstørrelse: 2 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.