Historien om Jobagenterne

Efter mange års erfaring i vikar- og rekrutteringsbranchen tog vi springet og startede ”Jobagenterne vikar og rekruttering” i 2016. Med vores helt eget koncept har vi overlevet de famøse første 5 år i branchen og vi oplever fortsat en god vækst. I 2018 blev Jobagenterne hædret med Vækstfabrikkernes Iværksætterpris

Prisen var en anerkendelse af virksomhedens evne til at tænke i udvikling og hurtigt at opnå succes på markedet.

Vi arbejder konstant på at tilpasse og forbedre samt optimere vores egen virksomhed, så vi er i stand til at levere den bedst mulige service til vores kunder og kandidater.

Vi adskiller os fra de andre i branchen

Vi er kendt for at levere en meget høj kvalitet i markedet. Vi screener og interviewer alle vores kandidater, ligesom vi også møder og godkender alle de virksomheder, vi samarbejder med.

Vi møder kandidaterne i øjenhøjde, følger og “håndholder” alle til de er taget godt imod i den pågældende virksomhed. Hvis muligheden er der, møder vi op sammen med vikarerne den 1. dag.

I forhold til kandidaterne tager vi vores arbejdsgiveransvar alvorligt og behandler alle som vores egne medarbejdere -. aldrig som et nummer i rækken. Det er helt naturligt for os og stemmer helt overnes med vores værdier.

Vi har et tæt samarbejde og en åben dialog med vores kunder, hvor vi fungerer som en samarbejdspartner, der kender virksomheden, kontaktpersoner, opgaver, vilkår mv. på virksomhederne.

Vi brænder for det vi laver og vi gør det, der skal til og fortsætter til opgaven er løst. Vi yder god service og tilpasser os den enkelte samarbejdspartners ønsker og behov

De seneste år har vi specialiseret os i at levere kvalificerede medarbejdere til store dele af Industrien i Danmark.

Teamet

Det er Jeanne Lindholdt, som står bag konceptet og ledelsen af Jobagenterne, hvor filosofien og værdierne er klare og præcise, hvor vi behandler alle ens og på en måde, som vi selv ønsker at blive behandlet på.

Teamet består af dygtige konsulenter, der tilsammen har mange års erfaring med at levere vikarer af høj kvalitet og som kan gennemføre rekrutteringer indenfor næsten alle faggrupper og på alle niveauer.

Klik på “Læs mere” under hver person, hvis du vil lære vores team bedre at kende.
Ole Lindholdt

Ole Lindholdt

Finance Manager

 ol@jobagenterne.dk

Annette Bentzen

Annette Bentzen

Marketing, freelance

+45 42 55 38 89
ab@jobagenterne.dk

Anni Gettermann

Anni Gettermann

Vikarkonsulent

+45 40 49 00 57 
ag@jobagenterne.dk

Morten Ricki Rasmussen

Morten Ricki Rasmussen

Webmaster

+45 53 65 65 75
morten@hexio.dk

Stefan Ravnholt

Stefan Ravnholt

Salg

+45 27 89 77 67

Vores medlemskaber & sponsorater

Vi støtter og sponsorerer velgørende organisationer som Danske Hospitalsklovne, Røde Kors, Freja Håndbold og FIF 1. division Herrehåndbold.
Samtidig er vi engagerede i vores erhvervssamfund som medlem af SMVdanmark og Dansk Industri og vores dedikation til vores samfund og erhverv er en central del af vores identitet.
Medlem af SMVdanmark
Master Danmark certificeret
Medlem af Dansk Industri
Sponsorerer Dansk Hospitalsklovne
Sponsorerer Røde Kors via Freja Håndboldklub

Sponsorer af FIF herrehåndbold

x

Vores sociale ansvar

Jobagenterne er stolte over vores engagement i at tage et socialt ansvar. Vi tror på, at alle fortjener en chance for at realisere deres potentiale og
finde meningsfuld beskæftigelse.

 

En af vores succeshistorier involverer en person, som vi tog ind i et jobafklaringsforløb, hvor vi sammen arbejdede på at identificere styrker og kompetencer. Personen viste et stort potentiale, som vedkommende ikke selv var klar over at besidde. Under jobafklaringsforløbet blev der mulighed for at opbygge erfaring og udvikle færdigheder. Personen imponerede os med sin dedikation og engagement og vi
var glade for at kunne tilbyde en fastansættelse. I dag er det en værdsat nøglemedarbejder i vores team, som bidrager aktivt til vores succes.

Vi samarbejder med kommuner og andre organisationer for at støtte talentfulde mennesker på deres vej mod arbejdsmarkedet.

Når du vælger at arbejde hos Jobagenterne, er du ikke bare en del af en professionel vikar- og rekrutteringsvirksomhed – du er med til at gøre en positiv forskel for andre mennesker hver eneste dag.