Bliv vikar 

Vil du have større alsidighed og variation i dit arbejdsliv?

Vikarlivet giver dig mulighed for at arbejde hos forskellige virksomheder og i forskellige stillinger. Det kan give større alsidighed og variation i dit arbejde – og du kan også få mere indflydelse på dine arbejdsopgaver og arbejdstider.

Få erfaring og find din rette hylde

Jobbet som vikar giver samtidig en god mulighed for at samle erfaring og finde ud af, hvilke opgaver og stillinger, der passer dig bedst. Hvis du ønsker at skifte branche eller skabe et andet arbejdsliv.

Bred vifte af brancher

Vi har mere end 15 års erfaring med at tilbyde vikarløsninger inden for et bredt spektrum af brancher. Vi er i tæt kontakt med virksomhederne og kan tilbyde dig vikarjobs, der passer til dine ønsker og behov.

Tag det første skridt

Bliv en del af vores vikarteam og find dit næste job gennem Jobagenterne. Kontakt os for at høre mere om vores vikarløsninger, og hvordan vi kan hjælpe dig med at komme videre i dit arbejdsliv.

Skriv dig op i vores emnebank

Er der ingen stillinger, der matcher dine ønsker eller kvalifikationer? Så har du mulighed for at skrive dig op i vores emnebank. Vi kontakter dig, når der kommer en stilling, som matcher dine ønsker og  kvalifikationer.

Der er mange fordele ved at være vikarAt være vikar kan være en god løsning, hvis du står mellem to faste jobs, mens andre arbejder som vikar, fordi de kan lide fleksibiliteten og friheden ved vikarjobs.Vores erfaring er, at mange virksomheder vælger at fastansætte deres vikar, fordi de har haft tid til at finde frem til den rette til jobbet.At arbejde som vikar er en god mulighed for at komme ud og se forskellige arbejdspladser og få foden indenfor i forskellige virksomheder.