For kunde med “vokseværk” søges en engageret og dygtig industritekniker til deres drejeafdeling, hvor de fremstiller alt lige fra enkeltstyksproduktioner til seriearbejde. Der arbejdes hovedsageligt i aluminium, rustfri, stål og rødgods.

Drejeafdelingen består af 8 Okuma drejebænke med alt fra den simple maskine til de avancerede multimaskiner med robot til emnehåndtering.  

Drejeteamet består af motiverede og hjælpsomme kollegaer som gerne vil hjælpe med oplæring. Programmering udføres i IGF, samt vi bruger Gibbs Cam til at hjælpe med komplicerede konturfræsninger og målsætninger.

Maskinerne er sat op, således det er nemt tilgængeligt, at køre med flere maskiner ad gangen. Der lægges vægt på, at produktionen er effektiv og med et højt kvalitetsmæssigt output. 

Der er mulighed for at arbejde på aftenteamet, hvis dette ønskes.

Som person er du:

Kvalitetsbevidst og går efter det bedste resultat hver gang. Du jagter sekunder i alle opstillinger og tør eksperimentere for at optimerer processer. Du skal kunne arbejde selvstændigt og selv være i stand til at træffe vigtige beslutninger. Derudover forventer vi, at du er samarbejdsvillig, mødestabil og ordensmenneske.

Fagligt har du:

Stort kendskab til CNC-drejning, herunder drejning med roterende værktøj med Y-akse samt subspindel  

Erfaring med komplicerede kvalitetskritiske emner samt seriearbejde

Erfaring med Okuma drejebænke vil være en stor fordel

Det er Jobagenterne, der varetager rekrutteringsprocessen.

Hvis denne maskinfabrik skal være din næste arbejdsplads, kan vi tilbyde dig et arbejde på en 45 år gammel virksomhed, der igennem hele dens eksistens har været kendt for kvalitet frem for kvantitet. Det seneste årti har virksomheden været igennem et omfattende turn-around, der betyder, at de i dag står som en meget stærk ”spiller” indenfor deres felt i både lokalområdet og resten af Danmark. Der er meget fokus på ordnede forhold for medarbejderne, herunder lønforhold, sundhedsordning, tandlægeforsikring, frugtordning, årlige firmaarrangementer, fleksible arbejdstider og overskudsdeling 😊

Du kan oploade CV og ansøgning via formularen nedenfor, så hører du fra os snarest muligt.

Navn(Påkrævet)
Hvilket hold søger du til?
Maks. filstørrelse: 2 MB.
Maks. filstørrelse: 2 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.