For international produktionsvirksomhed i Kolding søges 2 industrielektrikere/automatik teknikere til fast stilling pr. 1. juli 2021 eller snarest efter aftale. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode idéer bliver taget positivt imod. Du vil få en stor kontaktflade til resten af organisationen blandt andet konstruktionsafdelingen, projektafdelingen og indkøbsafdelingen. Hver maskine er kundetilpasset og virksomhedens medarbejdere sætter en ære i at levere kvalitet og præcision i maskinbygningen.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

  • El-montage af industrielle maskiner og procesanlæg
  • Fejlfinding og indkøring på maskiner og anlæg
  • Vedligehold og optimering af udstyr, herunder planlægning og udførsel
  • Deltagelse ved mindre og større projekter samt udvidelser

 Faglige kvalifikationer:

  • Du er uddannet elektriker, automatiktekniker eller industrielektriker
  • Du har nogle års praktisk erfaring som el faglig inden for industrien og er vant til at montere og arbejde på PLC styrede anlæg
  • Du har grundlæggende IT kendskab, Navision erfaring er et plus Desuden er det en fordel, hvis du kan læse og tale engelsk, så du kan deltage aktivt, når virksomhedens kunder kommer til test og godkendelse af udstyret.
  • Endvidere er du en habil IT bruger.

Om dig: Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få tingene til at lykkes i et samspil med dygtige kolleger og kunder. Du sætter en ære i at levere det bedste resultat hver gang og du løser dine opgaver selvstændigt og med høj kvalitet. Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kolleger som kunder. Du synes, at dit arbejde er spændene og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver og synes, at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er den helt rigtige for dig.

Virksomheden tilbyder: En uformel omgangstone med gode og dedikerede kolleger. Mange spændende opgaver, hvor branchens nyeste teknologier anvendes. Virksomheden værdsætter deres medarbejdere og bakker op om din faglige og personlige udvikling. Der vil således være mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Desuden findes der fordelagtige personaleforhold, herunder nye lokaliteter, sundhedsforsikring, dejlig kantine med morgenmad- og frokostordning og en velfungerende personaleforening.

Jobagenterne varetager rekrutteringsprocessen for virksomheden. Send ansøgning og dit CV via link nedenfor.

Samtaler holdes i Kolding uge 19 og 20.