Anlægsgartnervirksomhed i Køge i god vækst mangler kollegaer faglært som ufaglært til at hjælpe med at fortsætte den gode udvikling i virksomheden.

En alsidig hverdag som faglært eller ufaglært medarbejder: Har du erfaring med rørlægger-, struktør-, kloak- og/eller anlægsarbejde er du velkommen hos os. Du kan forvente at du hurtigt får ansvar for dine egne opgaver og en alsidig hverdag med opgaver indenfor nye anlæge, kloak, renoveringer og mindre vedligeholdelsesopgaver. Du står selv for planlægning og udførelse af arbejdet og det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og træffe gode beslutninger. Du er ikke bange for at arbejde med dagligdags IT-redskaber og nyder at have styr på din arbejdsdag.

Det kan sagtens være, at du er en dygtig ufaglært anlægsgartner, rørlægger eller struktør uden den teoretiske uddannelse. I så fald vil vi give dig en masse viden og træning inden du bliver sluppet løs på egen hånd. Vi leverer et kvalitetsprodukt og vægter meget højt, at vores medarbejdere mestrer de opgaver, de får tildelt.

Vi tilbyder en god arbejdsplads, hvor vi vægter det gode arbejdsmiljø højt, hvor alle møder glade på arbejde og går glade hjem igen ved fyraften.

Vi har flere sociale tiltag i løbet af året og hver fredag mødes vi alle i firmaet kl. 14 og bruger 1 times tid sammen inden vi går på weekend.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, er du velkommen til at sende ansøgning og CV via formularen nedenfor.

Navn(Påkrævet)
Hvilket hold søger du til?
Maks. filstørrelse: 2 MB.
Maks. filstørrelse: 2 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.