Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/a/8/jobagenterne.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5894 Teamkoordinator el-afdelingen - Kolding - Jobagenterne

Trives du med en afvekslende hverdag, hvor du får tingene til at spille og er i kontakt med mange forskellige mennesker? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og sælger noget af verdens mest fascinerende udstyr til fødevareindustrien ?

Jobagenterne varetager rekrutteringsopgaven for vores kunde i Kolding.

Virksomheden arbejder projektbaseret, så du kan forvente en spændende og varieret hverdag med mange forskellige opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod.

El-afdelingen består af 20 “mand” og 4 lærlinge.

Dine primære arbejdsopgaver er:
• Koordinere dagligdagen i systemet
• Sætte bemandingen på de igangværende og kommende projekter
• Bestille de ting fra lageret, der skal bruges til løsning af dagens opgaver på projektet/maskinen
• Deltage i opstartsmøder med øvrige afdelinger ved nye ordrer • Dialog med lærlinge

Du får assistance af en supportmedarbejder, der assisterer dig med løsningen af de mange opgaver.

For at få succes i jobbet har du en faglig baggrund som:
• Nogle års praktisk erfaring som el-faglig indenfor industrien og du kender til at montere og arbejde på PLC-styrede anlæg
• Grundlæggende godt IT-kendskab – virksomheden benytter Business Central
• Måske har du et projektlederkursus eller måske noget ledelseserfaring

Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale.

Som person er du…
Du kan godt lide at få ting til at lykkes, så kvaliteten er i top. Du er struktureret og ansvarsbevidst i dit arbejde, så en velfungerende og effektiv arbejdsgang sikres. Kommunikation og samarbejde med dine kolleger er vigtige for dig, så opgaverne glider på tværs af produktionen og afdelingerne. Du kan holde hovedet koldt og har det store overblik.

Derudover er du:
• positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kolleger som kunder
• engageret og holder dig ajour med udviklingen
• fleksibel i forhold til kunder og opgaver og synes, at en varieret hverdag med stor indflydelse, er det helt rigtige for dig

Hvad kan du forvente?
Virksomheden værdsætter sine medarbejdere og bakker op om din faglige og personlige udvikling. Virksomheden anvender branchens nyeste teknologier og stiller de bedste hjælpemidler til rådighed. Der vil således være rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Kommunikationen er ligefrem og du vil få gode og engagerede kollegaer.

Hvis stillingen lyder som noget for dig, er du velkommen til at søge via formularen nedenfor. Så hører du fra os snarest muligt.

Navn(Påkrævet)
Hvilket hold søger du til?
Maks. filstørrelse: 2 MB.
Maks. filstørrelse: 2 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.